Bij deze woning is de voorgevel en achtergevel vernieuwd; nieuwe kozijnen met metselwerk. Voorheen zaten er platen en aluminium kozijnen in die een slecht comfort aan de woning gaven.
Nu alles ge´soleerd is, is het een behaaglijke woning geworden.

Deze woning is totaal naar de wensen van de opdrachtgever verbouwd; slaapkamers met een grote inloopkast, vernieuwde badkamer met stoomcabine, zwevend toilet.
Alle binnendeuren en kozijnen zijn vervangen, het sanitair beneden vernieuwd met tegelwerk en buiten zijn de dakkapellen vernieuwd.
Voor de afwerking is binnen en buiten alles geschilderd.

Bij deze woning is de voorgevel en achtergevel vernieuwd met metselwerk en kozijnen. De openslaande deuren met het glas partij en roeden was de wens van de klant, en dat ziet er goed uit. Ook deze woning was vroeger beleed met houten rabatdelen, en was slecht ge´soleerd.

De biljartzaal(de Ghesellen) in Emmeloord bestaat 20 jaar en was toe aan een vernieuwing.
Het is nu de mooiste biljart zaal van Nederland geworden. Daarbij hebben de vrijwilligers een heleboel gedaan en wij hebben de afwerking mogen doen. De vrijwilligers, die een boel doen voor de club, die zijn onmisbaar en dragen de club.

Bij deze woning zijn de voor- en achterbalkons vernieuwd. Er zijn nieuwe ramen met dubbel glas geplaatst, daarbij is alles geschilderd met een water gedragen verf die veelal op zweedse woningen worden gebruikt.
Deze verf heeft een lange levensduur van 10 tot 12 jaar.

Pagina 1 2